Direct contact? Bel: 0031 (0)475-581336

Home > Papegaaien Opvoeding & Gedrag

Opvoeding & gedrag van papegaaien.

Doormiddel van een trainingsconsult bieden wij u hulp bij de opvoeding of bij gedragsproblemen van uw papegaai.

Een papegaai is net zo intelligent als een kind van 4 jaar, dit wordt helaas te vaak onderschat. Een papegaai leert snel goede gewoontes aan, maar houdt u er rekening mee dat hij net zo snel de verkeerde dingen aanleert. Een goede opvoeding is daarom ook van groot belang.

Om een goede basis opvoeding te kunnen geven moet u veel weten over papegaaien, hun gedrag herkennen, hun lichaamstaal kunnen lezen en weten wat u wanneer moet doen. Dit is enkel goed uit te leggen, te laten zien en te laten ervaren in een consult, die standaard inbegrepen zat bij de aanschaf van een papegaai bij Dieca. Heeft u uw papegaai elders vandaan, maar ervaart u problemen, dan staan wij uiteraard ook voor u klaar en kunt u een consult tegen betaling aanvragen. Want een goede basis opvoeding gaat veel verder dan het goed op en afstappen op de hand. Niet bijten en onnodig schreeuwen. Op een aangewezen plek blijven zitten, zodat hij niet uw hele huis als speelplaats ziet en mogelijk uw meubilair sloopt.

Vele klanten gingen u al voor. Ze hebben elders een papegaai gekocht, maar toch ondervinden ze problemen. Wisten niet goed hoe ze het gedrag van hun papegaai konden lezen en begrijpen. Nadat ze bij Dieca waren geweest, zagen ze al binnen enkele uren kleine veranderingen bij hun papegaai. Na 4 weken hadden ze een compleet andere vogel, die wel netjes op de hand blijft zitten. Zonder problemen op en af stapt en zelfverzekerder is geworden. In veel google reviews lees je de ervaringen van klanten, maar ook op de drukke zaterdagen hoor je onze klanten zelf in de winkel over hun ervaringen. Kom gewoon eens vrijblijvend langs met je papegaai en ervaar het allemaal zelf. Dieca is meer dan een winkel, webwinkel of specialist in papegaaien. Dieca is een beleving.

 

 

Webshop