Direct contact? Bel: 0031 (0)475-581336

Home > Papegaaienspeelgoed

Papegaaienspeelgoed is minstens zo belangrijk als goede papegaaienvoeding.

Speelgoed is voor veel papegaaien onmisbaar, omdat ze een grote "sloopbehoefte" hebben.. De afwisseling van verschillende materialen en kleuren is hierbij belangrijk!

Dieca heeft een groot en exclusief assortiment speelgoed voor elke soort papegaai. En dan nog eens in diverse maten en uiteraard van geschikte materialen zoals onder andere: hout, leer, acryl, bamboe, kokos, karton, touw, rvs, papier en palmbladeren.

Zorg ervoor dat het speelgoed dagelijks verwisseld wordt. Hiermee leert u uw papegaai omgaan met nieuwe situaties en voorkomt u verveling en andere gedragsproblemen. Probeer ook de plek van het speelgoed dagelijks te wisselen zolang de slaapstok maar het hoogste punt blijft in de kooi. Dieca geeft u graag advies over het gedrag van uw papegaai en wat speelgoed voor uw vogel kan betekenen. Kom eens vrijblijvend langs en vraag om ons advies over speelgoed.

 

Educatief SpeelgoedBestaat uit intelligentie en foerageer speelgoed. Het foerageer speelgoed is bedoeld om het natuurlijke foerageren ( zoeken naar voedsel ) van een papegaai in uw huiskamer te stimuleren. Doordat uw papegaai direct wordt beloond, leert hij steeds sneller hoe hij iets lekkers vrij kan spelen. Daarom kunt u dit speelgoed in diverse moeilijkheidsgradaties aanschaffen. Ideaal om uw papegaai bezig te houden voor als u niet thuis bent. Ook zijn er intelligentie speeltjes waarmee u zelf met uw papegaai op tafel kunt spelen. Een voorbeeld ziet u hieronder.

 

Voet & tafelspeelgoed

Lekker samen op tafel spelen is ook een leuke vorm van aandacht voor uw papegaai. Doordat u ook met het speeltje speelt daagt u uw papegaai op een leuke manier uit om ook mee te gaan doen. Op deze manier went een papegaai snel aan nieuwe speeltjes.
Met een balletje spelen, dingen slopen of juist aan de slag op educatief gebied. Het kan allemaal!

 

 

Doe-het-zelf papegaaienspeelgoed

Niet alleen leuk voor de papegaai, maar ook voor u!
Laat uw creativiteit los op de eindeloze mogelijkheden die er zijn om zelf speelgoed te maken. Ook speeltjes die gesloopt zijn door uw papegaai, maak je weer interessant door ze te renoveren. Een lederen koortje en wat nieuw hout doet echt wonderen.

 

 

Wij proberen altijd het meeste speelgoed in de winkel en in de webwinkel te hebben. Ook het nieuwste speelgoed zullen wij altijd als eersten hebben. Wij zijn natuurlijk niet voor niets de specialist in papegaaien en maken onze eigen product foto's in onze eigen foto-studio.

 

 

U zag hier boven een kleine greep papegaaienspeelgoed foto's uit onze volledige exclusieve collectie. Voor een volledig overzicht van alle papegaaienspeelgoed bent u van harte welkom in onze winkel. Wilt u direct speelgoed aanschaffen en elk speeltje in hoge resolutie vanuit alle hoeken bekijken ga dan naar onze webwinkel.

 

 

 

Webshop