Direct contact? Bel: 0031 (0)475-581336

Home > Papegaaienspeelgoed

Papegaaienspeelgoed is een basis behoefte voor uw papegaai.

Speelgoed is voor een papegaaien als huisdier onmisbaar. Ze hebben namelijk een grote "sloopbehoefte". De afwisseling van verschillende materialen is hierbij belangrijk!

Dieca heeft een groot en exclusief assortiment speelgoed van alle geschikte materialen zoals onder andere: hout, leer, acryl, bamboe, kokos, karton, touw, rvs, papier en palmbladeren.

Zorg ervoor dat het speelgoed dagelijks verwisseld wordt. Hiermee leert u uw papegaai omgaan met nieuwe situaties en voorkomt u verveling en andere gedragsproblemen. Probeer ook de plek van het speelgoed dagelijks te wisselen zolang de slaapstok maar het hoogste punt blijft in de kooi.

Educatief SpeelgoedBestaat uit intelligentie en foerageer speelgoed. Het foerageer speelgoed is bedoeld om het natuurlijke foerageren ( zoeken naar voedsel ) van een papegaai in uw huiskamer te stimuleren. Doordat uw papegaai direct wordt beloond, leert hij steeds sneller hoe hij iets lekkers vrij kan spelen. Daarom kunt u dit speelgoed in diverse moeilijkheidsgradaties aanschaffen. Ideaal om uw papegaai bezig te houden voor als u niet thuis bent. Ook zijn er intelligentie speeltjes waarmee u zelf met uw papegaai op tafel kunt spelen. Een voorbeeld ziet u hieronder.

 

Voet & tafelspeelgoed

Lekker samen op tafel spelen is ook een leuke vorm van aandacht voor uw papegaai. Doordat u ook met het speeltje speelt daagt u uw papegaai op een leuke manier uit om ook mee te gaan doen. Op deze manier went een papegaai snel aan nieuwe speeltjes.
Met een balletje spelen, dingen slopen of juist aan de slag op educatief gebied. Het kan allemaal!

 

Doe-het-zelf papegaaienspeelgoed

Niet alleen leuk voor de papegaai, maar ook voor u!
Laat uw creativiteit los op de eindeloze mogelijkheden die er zijn om zelf speelgoed te maken. Ook speeltjes die gesloopt zijn door uw papegaai, maak je weer interessant door ze te renoveren. Een lederen koortje en wat nieuw hout doet echt wonderen.

 

U ziet hieronder een kleine greep papegaaienspeelgoed foto's uit onze volledige exclusieve collectie in de winkel. Voor een volledig overzicht van alle papegaaienspeelgoed bent u van harte welkom in onze winkel. Wilt u direct speelgoed aanschaffen en elk speeltje in hoge resolutie vanuit alle hoeken bekijken ga dan naar onze webwinkel.

 

 

Webshop