Direct contact? Bel: 0031 (0)475-581336

Home > Reacties

Reacties van Dieca klanten.

Hieronder leest u reacties van onze klanten. Wilt u ook een reactie plaatsen met een mooie foto?

Een reactie plaatsen!

info@dieca.nl

 

Liever de google recensies bekijken?

 


 

Dit is een superzaak en een superteam die altijd klaarstaan om de beste raad en bijstand voor je papegaai te geven.Dit was onze eerste grijze roodstaart maar je weet totaal niets van opvoeding of huisvesting.Dit superteam Mike & Maryleen geven je hier zelfs een kleine cursus van en staan altijd voor je klaar als je hier en daar een klein probleempje hebt.Je bent er ook altijd welkom en wordt hartelijk bediend met een lekkere tas koffie of frisdrank.Ze hebben ook werkelijk alles voor de papegaaien,eten,speelgoed,kooien,te veel om op te noemen.
Ze leven voor deze papegaaien,dat zie je gewoon,en zij willen ook het beste voor deze mooie vogels.
Dus,dit is gewoon "AF"
We zijn echt blij dat we dit adres gevonden hebben en raden dan ook iedereen aan hier eens te komen kijken zodat je het zelf ziet.
Nogmaals bedankt voor alles beste Mike & Maryleen,tot het volgende bezoekje met onze "James",onze eigenwijze lieve grijze roodstaart.

Gerald Vanherck

Voor mij en mijn gezin is het een half dagje uit. Wij komen dan ook uit België. Voor de kinderen is het: “Wij gaan naar de piratenwinkel!” Ze kijken er keer op keer hun ogen uit. Elke keer leren we iets nieuws. Het leukste is dat je je niet in een winkel waant, maar in een heus oerwoud met een zalige baby-boom ?. Je voelt je welkom en er is altijd wat tijd voor vragen en een kopje koffie. Een super winkel, met super eigenaars! ???⚓️?

Cindy Thiemann

Bij dieca kom je net als bij vrienden spontaan binnen en word je met open armen ontvangen en begleid in het gene wat je nodig hebt en een gezellig praatje over de liefde en passie voor papegaaien dieca is echt een super zaak met toffe eigenaren die je super begleiden met alles een super leuk uitstapje telkens hier rijd ik graag een half uurtje voor in de auto ❤️????

 

Niels Heinen

Onze blauw gele ara bij jullie gekocht helemaal van uit Belgie en zijn zo tevreden van het totaal plaatje speelgoed eten en raad dat we al 10 jaar klant zijn en er nu zelfs een uitstapje van maken met de mobilhome en natuurlijk onze papegaai mee en wordt dan zelfs mooi geknipt.

Liliane de Pauw

Ik heb mijn Jewel er ook gehaald. Echt een super winkel. Heb je vragen kun je mailen en bellen je krijgt netjes antwoord. De laatste keer was Jewel aan het plukken gegaan. Ik sdacht dat ze in de rui was. Foto's mee gestuurd kreeg ik snel een mailtje om te bellen. Advies gekregen hoe ik haar weer mooi in de veren zou krijgen. En na een paar maanden is ze gestopt met plukken en ziet ze er weer netjes uit.

Robert Smetsers.

Vorig jaar bij dieca een ara maracana gekocht, zeer goed ingelicht over alles wat je moet weten om het dier zo goed mogelijk te verzorgen. Mooie winkel met veel keuze aan voeding en speeltjes. Een aanrader.

Gert - Jan Woldering.

Vanaf de 1e stap die ik binnenzette voor een verkennend gesprek, de reservering van Suvi, de eerste kennismaking met haar en het mee naar huis nemen. Helemaal tevreden altijd welkom in huiselijke sfeer verstand van zaken en vooral de tijd die voor je uitgetrokken bij elk bezoek gewoon geweldig!

Lars van Dam

 

Dit is niet Zomaar een winkel maar een echte beleving! ??
Ze zeggen weleens de eerste ontmoeting telt.?
Nou wij wisten het meteen!
“hier kopen wij onZe Ara” ?
Nog een paar weekjes geduld ? ?‍♀️??‍♂️

 

Patty Bartje van Dooren

Meteen bij het binnenkomen voel je dat jullie echt alleen het beste willen voor de papegaaitjes! Wij wisten na een kort gesprek dan ook meteen dat we goed zaten! Ook in de winkel is het super gezellig gemaakt! Alles staat ook mooi overzichtelijk ?? zelfs na de aankoop van onze zazoe blijven jullie top service geven! Als wij een vraag hebben mogen we altijd even appen en jullie antwoorden meteen ? Mike en Maryleen zijn super vriendelijk en behulpzaam , wij zijn echt tevreden! ???

Laeticia Moreau

Een super zaak, met goed en eerlijk advies waar je altijd terecht kunt met je vragen en waar de papegaaien op nummer 1 staan. Wij zijn super begeleid met de aankoop van onze blauwgele ara. ook altijd tijd voor een praatje en een kop koffie. Je kunt er heerlijk genieten in de jungle waar hun eigen papegaaien zitten, en dan ook nog al het speelgoed voor de vogels waar je ogen te kort voor hebt. Wij voelen ons altijd zeer welkom. ??

Silvie de B.

Dieca is meer dan een winkel. Het ziet er binnen PRACHTIG uit. Daarnaast voel je je er meteen welkom. Wij zijn ontzettend goed geholpen met onze grijze roodstaart. De adviezen zijn meteen bruikbaar. Bij Dieca houden ze van papegaaien, je ziet t, je hoort t, je voelt t.... ??

Nicole Tilly

Dieca is top!

Ondanks dat Mimi helaas niet van bij Dieca komt, hebben jullie ons vanaf het begin dat we Mimi kregen heel fijn geholpen met advies, de juiste voeding, speeltjes, kortwieken enz. Het kortwieken is bij jullie gratis, op andere plaatsen moet je ervoor betalen. Laatst een vraag over Mimi haar gezondheid, kregen uitgebreid uitleg en advies, super fijn. Heel blij mee. Kunt er altijd terecht voor allerlei vragen omtrent je papegaai. Daarnaast is Dieca een prachtige zaak, met schitterende papegaaien en alle benodigdheden. En een enorme keuze aan speelgoed. Als ik ooit nog eens een papegaai koop, gaat die 100% zeker bij Dieca gekocht worden!

R. Holdorp.

Dieca is de enigste waar je echt goed begeleid wordt. Waar je eerst alle info krijgt voor je met je gaaitje naar huis gaat. Je kunt er alles kopen wat je nodig hebt. Altijd tijd voor een gezellig gesprek. Ook delen we ervaringen en kun je alles vragen en krijg je altijd tips. Zelf vind ik het leuk om met andere mensen te kletsen en ervaringen te delen en tipste geven en krijgen. Het is leuk om naar de gaaitjes achter te gaan kijken. Ze hebben ook vaak leuke acties, waarbij je iets kunt winnen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Dus ja een hele beleving bij dieca??

Peggie de Vries

Dieca is een geweldige winkel. Met erg goed advies als je die nodig hebt. En een erg overzichtelijke website en te kies en te keur voor de papagaaien.

En natuurlijk Maryleen en Mike dat zijn toppers.

Desiree S.

Ik ben zelf nog nooit in de winkel geweest.
Maar bestel alles voor mijn edel via de webwinkel
En daar ben ik erg tevreden over..

Alex Nelemans

Heel kort: Eerlijk, oprecht, gezellig, klant- en vogelgericht, geen 9 tot 5 mentaliteit en “last but not least” zeeeeeeeeeeer vakkundig.
Groetjes van onze Sjra en Leike.

Chris Rijks

2 jaar geleden een grijze roodstaart gekocht bij Dieca.

Een pracht vogel en hele goede service en heel blij met mijn Rocky!

Gonny Nederhorst.

Bij Dieca voelt het vertrouwd, er werken mensen met een hart voor dieren met name vogels. Het is meer dan een winkel omdat je met al je vragen en onzekerheden betreffende je lieve huisdier terecht kunt qua opvoeding, gedrag en voeding. Jij wordt er opgevoed als 'goede ouder' voor je vogel. Daar waren wij heel blij mee.

Ed Meijer

Altijd een warm welkom, ook voor mijn pluimenmaatjes. Lekker kopje koffie en dan even bijpraten want we komen ook best wel van een eind weg. Leuk assortiment speelgoed in een fijne omgeving. We komen er dan ook al jaren graag terug.

Agnes Coenen.

 

 

Al bijna 9 jaar zijn we klant van alles waar Dieca voor staat: De cursus, gezellig shoppen met kopje thee, vleugels knippen, online gauw iets bestellen, fotoshoot, de gehele know-how en het belangrijkste (echter het minst nodig gehad), ik noem het maar ?️ EHBO-service!!!!
Jullie passie voor jullie werk, dat is top! ???

Brigitte Rademakers