Direct contact? Bel: 0031 (0)475-581336

Home > Reacties

Reacties van Dieca klanten.

Hieronder leest u reacties van onze klanten. Wilt u ook een reactie plaatsen met een mooie foto?

Een reactie plaatsen!

info@dieca.nl

 

Liever de google recensies bekijken?

 


 

Beste Maryleen en Mike,

 

Verleden week dinsdag waren we bij jullie, met onze grijze roodstaart Sjarel.

We willen jullie nogmaals bedanken voor jullie hulp!

Het was fijn dat jullie de tijd namen om ons te helpen met Sjarel à informtatie, tips, voordoen en oefenen.  

We hebben sinds dinsdag een heel andere papegaai in huis (zo lijkt het tenminste).

Hij komt makkelijk op de hand, hij is veel minder schrikachtig, niet meer bang voor nieuwe speeltjes en douchen begint hij zelfs stiekem lekker te vinden! Een ideaalplaatje!!!

We genieten elke minuut.

Pleisters zijn nog steeds niet nodig geweest…hahaha

Alleen ’s ochtends komt hij nog niet graag zijn kooi uit. Hij zit in die reiskooi. We hebben we stok in de lengterichting gezet en dat werkt al beter. Het werkt natuurlijk ook beter als we er ruim de tijd voor nemen en zelfverzekerd de hand in de kooi steken en commando OP geven (Vanaf alle andere plekken, en ook vanuit de grote kooi komt hij wel meteen op de hand zitten. Hier). Hier hebben we dus nog wat in te oefenen.

Maar voor de rest: het gaat super!

 

Dank jullie wel, en we komen zeker weer eens langs met Sjarel.

 

Groetjes Nico Lahou en Nicole Tilly.

Hey Dieca,

Ik wil graag het volgende met iedereen delen,

Ontzettend mooie en fijne zaak. Prachtige papegaaien voor te bezichtigen en ook voor te kopen. Vandaag een fotoshoot van Mimi onze Caique gehad. Ontzettend leuk om te laten doen door Mike. Hij maakt prachtige foto's van je papegaai. Verder kun je er alles krijgen wat je nodig hebt voor je papegaai. Zeer vriendelijke mensen met kennis van zaken. Topzaak waar ik graag geregeld terug kom!

 

Heel fijne winkel en altijd snel antwoord op je vragen. We kijken uit naar onze kleine man die op komst is.

Nog even geduldig afwachten......

E. Bryneel.

Aan iedereen die overweegt om naar Dieca te gaan,

Mooie winkel, goede service en deskundig advies indien nodig. In deze winkel een van de liefdes van mijn leven zomaar ineens gevonden ;). Zeker een, of liever meerdere, bezoekjes waard!

D. L.

 

Goed advies, prima begeleiding, prima service en producten. Onze Lodewijk, een kaketoe daar gekocht en het is een geweldig dier! Helemaal happy mee.

E. ten Hove

 

Nu onder tussen twee keer naar de zaak dieca papegaaien geweest en ik ben zo tevreden over wat deze mensen te bieden hebben en je met zon goeie en leuke begleiding je over mee willen helpen deze mensen werken echt met een passie voor dieren en dat vind ik het mooist om te zien nu heb ik bij mijn 2e bezoek mijn grijze roodstaart papegaai gereeseveerd en een javo boom gekocht plus alle benodigde voeding die een papegaai maar kan krijgen van een goed baasje Deze zaak heeft mijn volle vertrouwen gewonnen en zullen mij nog vaak zien nog effe en dan mag ik ook mijn eerste papegaai bij hun ophalen😁😁😁❀❀❀

Niels H.

7,5 Jaar geleden hier de grijze roodstaart gekocht. Mét cursus, incl service om te mogen bellen als er eens iets mis is, dat is zó waardevol! Ik bestel meestal online bij Dieca, echter soms is het leuk om langs te gaan, de vele leuke speeltjes te bekijken en opnieuw adviezen te krijgen. Top.

B. Rademakers.

Wij zijn van België en hier (Dieca) komt onze pracht blauw gele ara Blue. Is nu 5 jaar en we komen nog regelmatig langs, ook voor de vleugels te laten knippen. Bij Dieca altijd vriendelijk, behulpzaam en gepassioneerd, altijd een echte verwelkoming echt TOP. Zo zouden er meer moeten zijn. DOE ZO VERDER TEAM πŸ‘πŸ‘πŸ‘.

 

Groetjes Blue the Blue Macaw.

 

Tot binnenkort.

Maryleen & Mike,

Mooie nette winkel met zeer veel keus. Zeer vriendelijke en uiterst vakkundige medewerkers die alles heel helder uitleggen en erg behulpzaam zijn. Hier staat het welzijn van de vogels echt op de eerste plaats πŸ‘

m-cc c

Super zaak..Gezellig buiten zitten met papegaaien en andere papegaaien bezitters. Gratis drinken goede service en bij aanschaf papegaai super uitleg over alles wat te maken heeft over papegaaien.

Gr, H.S.

 

Maryleen & Mike,

Hoi, het is weeral al een eventjes geleden dat ik en quinn bij jullie op bezoek kwam, al een jaar geleden... maar toch wil ik U hartelijk bedanken voor quinn (witkuif kaketoe alba) die we rond 2 of inmiddels al 3 jaar geleden bij jullie kochten... ze is volgens ons vogelarts nog steeds kerngezond verklaart. Hoewel ze vantijd eten in m’n hand braakte voor haar eten te delen met mij πŸ˜… om te zeggen dat ze ook blij is met ons zoals we fier en blij zijn met haar.

Alvast velen dank en groetjes van quinn

 

Afgelopen Oktober hebben we bij Dieca onze Dubbele Geelkop Amazone Tonky gekocht. Maar voor die tijd zijn we al regelmatig bij Dieca geweest voor informatie en advies over welke papegaai nu het beste bij ons zou passen. Er is altijd tijd voor een praatje, Mike en Maryleen hebben nooit haast! De winkel is fantastisch leuk aangekleed, en heeft een warme en gezellige uitstraling. Regelmatig komen we terug (met en zonder Tonky) om voeding, speelgoed, beukensnippers etc. te halen. En als Tonky straks gaat ruien kunnen we terecht voor het kortwieken. Een absolute aanrader, deze twee mensen met hart voor hun zaak!

B. van der Laan

 

 

Donderdag 8 maart besloot ik om met M’n papegaai naar dieca te gaan, even snel nieuw voer halen. Er werd tijd gemaakt om de vleugels bij te knippen (zonder afspraak en gratis!) het was 17:25 uur toen ik met de vraag kwam of het mogenlijk was om binnenkort een fotoshoot van zino te laten maken, terwijl maryleen me te woord stond was Mike al bezig om de belichting aan te sluiten. Buiten onze verwachting werd er meteen actie ondernomen en voor we het wisten was Mike bezig met een fotoshoot van zino. Het eindresultaat mag er dan ook zeker wezen en ik raad iedereen dit aan die graag mooie duidelijke foto’s zou willen van zijn of haar gaaitje.

F. Thijssen

 

Dieca is de enigste winkel waar je alle basis dingen leert als je een gaaitje gaat kopen. Al onze 5 grijsjes komen van dieca. Ze hebben het leukste speelgoed. En de liefste grijsjes. Altijd is er tijd voor een gezellig praatje met Maryleen en Mike. Wij hebben een bijzonder stel. Eerst ook amazones van hun gehad maar dat werd een groot gevecht. Nu houden we het bij de grijsjes. Bram is de oudste. Zoë heeft een zeldzame aandoening zij hoort bijna niks. Noa is gaan plukken maar dat heeft niks met dieca te maken maar ze hebben wel meegedacht wat we konden doen om het te verhelpen. Juul is een heel druk baasje en daarom is Teun erbij gekomen hij is dikke vriendjes met juul. Ik heb ook grijsjes overgenomen gehad maar altijd problemen. Ik hou het nu bij dieca. En verwijs iedereen naar ze. Het is de beste plek om je grijsje of andere gaai te kopen.

De grijze bende ;-)

 

Vorige week een bonte boertje gekocht bij Dieca. Goede uitleg gehad en we zijn helemaal happy met onze gevederde vriend . Ik zou iedereen aanraden om hier naartoe te gaan als je een papegaai zoekt.

Elke Neuenhofer Schreuder

 

Dieca,

Zeer vriendelijk , fijn advies en er is interesse in je verhaal. Kom zeker vaker terug.

Germaine Knapen .

Super professioneel, vriendelijk,...! Aanrader ! Ik ben zeer blij onze papegaai daar te hebben aangekocht, zelfs jaren later blijven ze beschikbaar voor professioneel advies en ondersteuning! + Onlineshop is erg makkelijk! ++++

Martine Smolderen

Maryleen & Mike,

Vandaag voor de eerste x bij jullie gekomen
Zo veel tijd die jullie voor ons hadden .....ongelofelijk!!!
Zoveel hulp en info die we mee kregen ....en dit in een begrijpbaar taal waar we gelijk mee aan de slag konden ...Gewoon super !!!!
We zijn thuis gekomen hebben gelijk alles veranderd en zowel chico voelde zich goed maar wij ook.
Jullie verdienen die 5β˜† dik en dubbel
Nogmaals super veel dank
En tot gauw weer
Groetjes Jean Sandra en Chico οΏ½

Sandra Bachus

Dieca,

Prachtig ingerichte winkel, netjes schoon en goed gesorteerd. Je kunt rekenen op een goed en uitgebreid advies. Bovendien zijn er vissen, schildpadden, konijnen en een aantal papegaaien te bezichtigen....zeker een bezoekje waard!

A. Reijnen

Beste lezers,

Hier mijn grijze roodstaart gekocht. Heel tevreden! Zeer vriendelijk geholpen en nemen ruim de tijd om alles uit te leggen!
Als u op zoek bent naar een papegaai is dit het juiste adres!

Stevie Klein